Slavni oskarovac i supruga pozitivni na koronavirus

Prve žrtve u Hollywoodu

Profimedia

Proslavljeni američki glumac i oskarovac, 63-godišnji Tom Hanks te njegova 63-godišnja supruga Rita Wilson, prvi su članovi holivudske A liste za koje se zna da su pozitivni na koronavirus. Filmaš je prijelomnu vijest saopćio javnosti putem društvenih mreža u srijedu navečer kada je otkrio da su mu se simptomi prvi puta ukazali za vrijeme snimanja novog filma u Australiji.

Profimedia 

'Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni', napisao je Tom na Twitteru. Potom je istaknuo kako će sa suprugom biti testiran, izoliran i promatran koliko god to dugo bude bilo potrebno. Inače, ova bolest se sve brže širi Sjedinjenim Američkim Državama gdje je utvrđeno već više od tisuću slučajeva koronavirusa.

Profimedia 

Američki mediji prenose kako je Tom u Australiji snimao biografski film o životu Elvisa Presleya u kojem je on tumačio ulogu Toma Parkera, odnosno Presleyjevog menadžera. 'Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u pretprodukciji u Australiji, pozitivan na koronavirus. Trenutno radimo s australskim zdravstvenim agencijama kako bi što prije identificirali i kontaktirali sve koji su možda došli u izravan kontakt s tom osobom', poručili su iz filmskog studija Warner Bros koji vrši produkciju predstojećeg kino hita.