Kate Middleton pokazala nove vještine

Svestrana vojvotkinja

Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea boravili su prošlog tjedna u Irskoj, a iako je to bio službeni put, našli su vremena za zabavu tijekom koje je Kate pokazala svoje sportske vještine. U Galwayu su posjetili sportski klub Salthill-Knocknacarra GAA, gdje se 38-godišnjakinja okušala u nekoliko sportova.

Profimedia 

S članovima kluba zaigrala je odbojku i keltski nogomet, ali glavna atrakcija bio je hurling, drevni keltski sport koji se u Irskoj igra posljednjih četiri tisuće godina. S najmlađim članovima kluba zaigrala ga je i Kate, snažno udarivši lopticu palicom koja je poletjela preko cijelog terena. Okupljena publika oduševljeno je pozdravila taj potez.

Profimedia 

Koliko je dobro udarila lopticu, pomalo je iznenadilo i samu vojvotkinju, kojoj nije prestajao pljeskati ni njezin suprug, princ William. Na sportskom druženju nisu bila njihova djeca George, Charlotte i Louis, ali Kate je otkrila u čemu trenutačno uživaju. “Charlotte jako zanima gimnastika. Stalno radi zvijezde i stoj na rukama. George počinje učiti svirati gitaru”, rekla je.