Trudna Marijana Batinić: 'Mučnine su cjelodnevne, naporne i nemaju pauzu'

Za Story.hr

Instagram

Omiljena domaća voditeljica, 39-godišnja Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić čekaju drugo dijete! Sretne je vijesti Marijana objavila na društvenim mrežama. Za Story.hr simpatična je voditeljica opisala kako se osjećala kada je doznala za drugu trudnoću, kako je na dolazak brata ili sestrice reagirala njihova petogodišnja kćerkica Ena, a progovorila je i slatkim trudničkim 'mukama' kroz koje prolazi.

'Naravno da smo bili sretni kada smo saznali, drugačije je nego prvi put, ali ne i manje veselo. Malenu smo već pripremili, ali već malčice primjećujemo naznake bojazni za tron i očuvanje kraljevske pozicije, ne znamo je li spremna dijeliti je', rekla je Marijana kroz smijeh, a nas je zanimalo muče li i nju, kao većinu trudnica, klasični 'problemi' poput mučnine. 

Ali nema veze, izgurat ćemo, vrijedi svake muke

  'Imam klasične trudničke tegobe i nepodnošljive trudničke mučnine, o tome se ne priča baš. Niti su jutarnje, niti su lagane, cjelodnevne su, naporne i nemaju pauzu. Žene valjda ne pričaju o njima, a najčešće prođu nakon prvog tromjesječja dok još ne podijeliš sretnu vijest... Evo, moje su postojane. Ali nema veze, izgurat ćemo, vrijedi svake muke', rekla je Marijana i otkrila kako su o imenu prinove krenuli razmišljati sada, nakon trećeg tromjesječja, ali još uvijek, kako kaže, nisu postigli obiteljski sporazum. 

Simpatičnu objavu kojom je Marijana otkrila sretne vijesti, prenosimo u cijelosti. 'Nije o koroni, kunem se! Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. 

Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti

  Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto. Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je donijelo više nego što sam sanjala...', poručila je Marijana pa otkrila sretne vijesti.

'Cijeli ovaj maratonski uvod samo je uvertira za nešto važno što vam želim reći. 

Za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova

  U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija!', napisala je voditeljica pored starije crno-bijele fotografije s malenom Enom.

Inače, Marijana i njezin suprug Matej Pašalić roditelji su petogodišnje kćerkice Ene. Par je sve iznenadio 2015. godine, kada su u tajnosti uplovili u bračnu luku na zagrebačkom Gornjem gradu. Osim mladenaca i kumova, ceremoniji je svjedočio Marijanin prijatelj iz djetinjstva, pjevač Luka Nižetić. Nedugo nakon svadbe na svijet je stigla njihova mezimica Ena koja će uskoro dobiti brata ili sestru.