Ni Beckhamove nisu zaobišle posljedice pandemije koronavirusa

Nitko nije pošteđen

Profimedia

Ni jedan od najomiljenijih poznatih parova u svijetu, 44-godišnjeg Davida Beckhama i godinu dana stariju suprugu Victoriju, nisu zaobišle posljedice pandemije koronavirusa koja hara svijetom. Umirovljena nogometna superzvijezda, naime, pozvala je Victoriju i njihovo četvoro djece, 21-godišnjeg sina Brooklyna, 17-godišnjeg Romea, 15-godišnjeg Cruza i osmogodišnju kći Harper, kao i Victorijine roditelje, da u subotu navečer u Miamiju pogledaju utakmicu između kluba Inter Miami CF, kojega on trenira, i njegovog bivšeg tima LA Galaxy. Međutim, zbog koronavirusa sve su utakmice odgođene na 30 dana, tako da je obitelj dočekao prazan novoizgrađeni stadion.

Profimedia 

No, to obitelj Beckham nije dalo obeshrabriti. Obišli su stadion i potom pozirali zajedno, a fotografije su podijelili s pratiteljima na društvenim mrežama. Naravno, tu se našlo i oko radoznalog fotografa, koji je iz svog kuta 'uhvatio' Davida i Victoriju u trenutku bliskosti koji je uključivao zagrljaje i poljupce.

Profimedia 

'Tako sam ponosna na Davida i njegovu momčad', napisala je bivša Spajsica na Instagramu, a uz drugu fotografiju koju je objavila, na kojoj se grli sa suprugom, naglasila je važnost obitelji u trenucima pandemije i panike koja je zavladala: 'U ovakvim trenutcima, najvažnija stvar je okružiti se ljudima koje voliš i pružati im potporu. Poslušajmo stručnjake i ostanimo na sigurnom'. David joj se pridružio i također zamolio pratitelje da paze na svoje zdravlje.

'Ovakvi trenutci podsjete nas na to koje su nam stvari u životu najbitnije. Naše zdravlje, naši voljeni i ljudi u našoj zajednici kojima je potrebna pomoć. U ovakvim trenutcima, sport odlazi u zadnje redove. Moramo poslušati stručnjake i napraviti pravu stvar. Ostanite na sigurnom i brinite se za svoju obitelj', napisao je David, kojega su sinovi razveselili željom da isprobaju novi teren na stadionu, pa im je udovoljio i zaigrao s njima. No, pridružila im se i Harper, koja od sve Davidove djece pokazuje najviše interesa za nogometom.

 'Harper igra nogomet svake nedjelje i obožava ga. Dečki ga ne igraju i to mi slama srce. Imaju talenta, ali sve nade sad polažem na Harper. Jako me razveseli dok ju gledam kako igra', priznao je David nedavno dok je gostovao u Graham Norton showu.