Donna Vekić otkrila s kim provodi vrijeme u izolaciji

Nije joj dosadno

Instagram

Pandemija koronovirusa pogodila je čitavi svijet, a osim prijetnje zdravlju uzrokovala je i veliku ekonomsku štetu. Otkazane su priredbe, koncerti pa čak i velika sportska natjecanja, poput onog teniskog u Palm Springsu, na kojem je trebala nastupati naša najbolja tenisačica, 23-godišnja Donna Vekić. Bivša djevojka 34-godišnjeg švicarskog teniskog asa Stana Wawrinke nakon odgođenog je natjecanja poslušala stručnjake i povukla se u izolaciju. Svojim je pratiteljima na društvenim mrežama pokazala kako se nije sakrila sama između četiri zida, već se potrudila da joj nije dosadno.

Donna je otišla sama u šetnju prirodom, odjevena u dugačku zimsku jaknu, šiltericu i sunčane naočale, a nakon toga se družila sa svojom obitelji i najbližim prijateljima. 'Samoizolacija u prirodi. Provodim vrijeme s obitelji. Ostanite na sigurnom', poručila je obožavateljima. Podsjetimo, Donna je nedavno za Cosmopolitan progovorila o prekidu veze sa Stanom Wawrinkom. 

Instagram screenshot 

 'Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Stan i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana', priznala je Donna i rekla kako joj je to razdoblje bilo teško. 'Svakome je teško preboljeti prekid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti. Najviše me boljelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegova braka, što je miljama daleko od istine', poručila je tada tenisačica.