MAŠTOVITA Kći Kim Kardashian lutke-replike roditelja stavila u karantenu

Dala im i dezificijens za ruke

Profimedia

Kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, šestogodišnja North, pronašla je vrlo kreativan način zabave. Malena je napravila 'karantenu' za lutke koje su replika njezinih roditelja. Osim što imaju kuću, odjeću i potrepštine, pobrinula se da nijedna lutka ne bude zaražena tako da im je priskrbila i sredstvo za dezinfekciju ruku. 'Nijedna neće dobiti koronavirus', rekla je North.


Inače, gotovo svi Kardashiani pokazali su kako njihova djeca vrijeme provode u izolaciji. Tako je Kim pokazala i kako njezino četvero djece - kćeri North i Chicago te sinovi Psalm i Saint, kao sjajnu razbibrigu imaju i građenje utvrda za igranje. Tako su od kartonskih kutija napravili avion koji ima mjesta za sve.

Khloe, Kimina sestra, također je pokazala kako njezina malena True provodi vrijeme. Iako ne može izaći vani, True je odlučila ružičasti biciklić provozati po kući.

Najstarija sestra, Kourtney pokazala je kako oni vrijeme provode kuhajući. Kourtney je inače na glasu kao majka koja jako pazi oko prehrane svoje djece Masona, Penelope i Reigna - tako ona gotovo nikada ne jedu šećer. No, to objavljeni video nije učinilo ništa slađim - naime petogodišnji Reign bio je inspiriran vaflima u obliku srce i podijelio je svoje razmišljanje o tome kako je 'ljubav najvažnija stvar u svijetu te da ju on osjeća za sve koji ju trebaju imati'.