Mahkey: 'Uvijek nam trebaju neki heroji da nam poprave vlastiti život'

Sasvim iskren

Maja Grbešić

U očekivanju drugog albuma radnog naziva '2020', domaći pjevač i bivši kandidat showa 'The Voice', Mahir Kapetanović, poznatiji kao Mahkey je izdao novi single 'James Bond', kojim poručuje da je spajanje glazbenih pravaca ponovo in.

'Zašto sam napravio James Bonda? Uvijek nam trebaju neki heroji da nam poprave vlastiti život a da pri tome mi ništa ne radimo. Naravno da je laž da nas samo netko drugi može spasiti, ali ljudi će prije lijeno prihvatiti slatku laž nego pljunuti u šake da izbore svoju istinu. Međutim, što kaže moj djed: 'Tuđa ruka svrab ne češe'. Kad-tad ćemo se morati pokrenuti i boriti za sebe.

Maja Grbešić 

Nadovezao se i na kritike koje je zaradila njegova prethodna pjesma. 'U prošloj pjesmi 'A Fak', bilo je dosta kritika zbog autotunea, iako se pojavio samo u jednom kratkom dijelu, ali sam ga u novom singleu 'James Bond' odlučio staviti kroz cijelu pjesmu zbog dinamike pjesme kojoj to odgovara. Ja koristim autotune kao alat za unapređenje glazbenog uratka, a ne za ispravak mog vokala. Moderan prizvuk nije svima po volji pa tako očekujem i razne aspekte komentara. Dežurni dušebrižnici kao da čekaju iza nekog ćoška s napisanim pravilima što i kako se smije i ne smije pjevati. Bitan je sadržaj', iskreno govori Mahkey.

Maja Grbešić 

Moderan prizvuk nije svima po volji pa tako očekujem i razne aspekte komentara

U nastavku ističe da uživa koketirajući s novim zvukovima. Upravo zato, govori da mu novac u glazbi nije bitan. 'Novac, od svoje glazbe ćeš imati samo ako ti novac nije prioritet jer poznato je da je novac kočnica kreative. Trenutno mi odgovara ovaj način rada. Glazba je moja ljubav a ljubav je dijete slobode', zaključio je pjevač koji je odlučio biti glazbenik ovog doba koji će 'isfurati' svoju priču.