Rade Šerbedžija otkrio kako krati vrijeme u samoizolaciji

Progovorio

Profimedia

Posljednjih nekoliko dana svijetom se proširila poruka kako treba ostati kod kuće kako bi se spriječilo širenje koronavirusa. Jedan od onih koji se pridržava tog dobronamjernog savjeta liječnika je i legendarni domaći glumac, 74-godišnji Rade Šerbedžija koji je iz svog doma u Rijeci za Jutarnji list otkrio kako u društvu supruge Lenke krati vrijeme u izolaciji. 

Profimedia 

'S obzirom na to da sam nedavno putovao, vrativši se kući u nedjelju, odmah sam otišao u samoizolaciju, kao i moja Lenka. Ne zbog straha da se zarazimo, već da smanjimo rizik prenošenja zaraze i budemo dio te opće preventivne priče', poručio je Rade te dodao kako bez obzira na okolnosti i dalje predano brusi glumački zanat.

Instagram 

'Radimo na Krleži, jer sam poželio proširiti svoju monodramu 'Moj obračun s njim' i izvedem ju na Brijunima ovog ljeta. Pripremamo se za sezonu, opet ćemo postaviti 'Tko se boji Virginie Wolf', 'Kralja Lira' i 'Antigonu', rekao je filmaš i naposljetku uputio poruku javnosti. 'Razumno gledano, nema razloga za veliki strah. Prevencija je važna i moramo se držati izolacije, i to upravo zato što nam je virus nepoznat. Mnogu će reći da koronavirus ima manju smrtnost od gripe, ali mi gripu poznajemo, a ovaj virus ne. Zato je važna doza opreza, ali ne smijemo paničariti', zaključio je.