Monika Kravić uživa u novoj ljubavi usprkos svemu što se događa

Prvi put nakon razvoda snimljena je u društvu novog muškarca. Objektiv Storyjeva fotografa uhvatio ju je u pustom središtu Zagreba s odvjetnikom Franom Olujićem

Robert Gašpert

Monika Kravić prvi je put nakon razvoda snimljena s novim muškarcem, i to s odvjetnikom Franom Olujićem prošli vikend u centru Zagreba, u kojem ih i nije bilo teško uočiti zbog činjenice da je velik dio građana zbog epidemije koronavirusa izbjegavao izlazak na gradske ulice. Ekskluzivne fotografije novog para, koje donosimo u ovom broju, nastale su u Ulici Nikole Tesle, ispred jednog od poznatijih domaćih restorana, i potvrda su priče koja se pojavila sredinom veljače. Naime, početkom drugog mjeseca bivša televizijska voditeljica i uspješni Zagrepčanin viđeni su na romantičnoj večeri u jednom restoranu, a svoj odnos nisu željeli komentirati. Ni ovaj put nam Monika ništa nije željela reći i ostaje pri tome da privatni život želi sačuvati za sebe.

Robert Gašpert 

Robert Gašpert 

Ovo je prva javnosti poznata veza otkako se 2016. razvela od Marija Mamića, sina bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinamo Zdravka Mamića i njegove prve supruge Nade Mamić. Danas zaposlenica na Narodnom radiju i sportski menadžer upoznali su se početkom 2007., kada su oboje imali 24 godine, a nakon nešto više od godinu dana veze odlučili su se vjenčati. Krajem 2008. na svijet je donijela prvo dijete, sina Josipa, a četiri godine poslije rodila je i drugog sina Jakova. Unatoč uspješnoj karijeri, tada se odlučila povući s malih ekrana i posvetiti majčinstvu. Iako se povremeno vraćala na televiziju, nije se ondje dugo zadržala, fokus su joj bila djeca i briga o njima.

Story arhiva 

- Djeca su mi bila središte svijeta. I još su. I bit će. To mi je razdoblje proletjelo. Ne čini mi se kao da je prošlo toliko vremena. Kažu da vrijeme mjeriš prema djeci i uistinu, dok ih gledam, vidim koliko je prošlo. Još mi je pomalo nestvarno da imam muža, djecu - otkrila nam je u intervjuu u veljači 2014. godine. Monika i Mario dugo su bili na glasu kao jedan od uspješnijih domaćih parova. Nisu ih pratili skandali, niti su se uz njihov brak vezale neobične priče pa je vijest da su se odlučili razvesti mnoge iznenadila. Zašto se nakon šest godina braka Mario iselio iz doma koji su dijelili na zagrebačkom Tuškancu, nikad nisu otkrili, no čini se da su oboje uspješno nastavili dalje živjeti. Mario se krajem 2017. oženio Tijom Jurčić, pokćerkom bivšeg ministra gospodarstva Ljube Jurčića, a Monika je tvrdila da je sretno slobodna i da uživa sa sinovima.

Story arhiva 

- Sretna sam, ne znam zašto ne bih bila sretna. Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca, eto. To je meni sasvim dovoljno - ispričala je nakon razvoda u razgovoru za RTL.
Na pitanje o novoj ljubavi tada je samo kratko rekla: “Ljubav je jedino što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu.”
Za razliku od njezina, o ljubavnom životu Frana Olujića javnost malo toga zna, poznato je samo da je dugo godina bio u vezi sa Zagrepčankom Ivom Lorković.