Stjepan Hauser lud za prezgodnom Talijankom

Pogled govori sve

Instagram

Hrvatski violončelist Stjepan Hauser, kada ne svira, govori o ljubavi. Ovaj 33-godišnjak je nakon prekida s pjevačicom Jelenom Rozgom povezivan s mnogim ženama, ali on je jednoj uvijek vraća. Riječ je o deset godina mlađoj Talijanki Benedetti Caretti, s kojom već neko vrijeme dijeli strastvene zagrljaje tijekom Instagram nastupa, koji su im sada već postali rutina. S obzirom na ozbiljnu situaciju zbog pandemije koronavirusa, trenutno su odvojeni. No, njih ni daljina ne može spriječiti, što dokazuje i posljednja objava našeg glazbenika.

'Tko vama najviše nedostaje u ovo doba karantene', napisao je Stjepan uz stihove jedne od najromantičnijih pjesama 'My Heart Will Go On', koju je za film 'Titanic' otpjevala Celine Dion. Od cijele pjesme, on je izdvojio stih kojim jasno daje do znanja da njima daljina ništa ne može te da njegovo srce i dalje zna gdje pripada. Uz to, objavio je i njihov nastup, koji je ovog puta bio nešto drugačiji. 

Naime, dok inače u prisnom zagrljaju obrađuju svjetske hitove, ovaj su put morali biti razdvojeni. Ona je u Italiji pjevala stihove spomenute pjesme, dok je on iz vlastitog doma svirao violončelo. Ubrzo nakon objave, obožavatelji nisu skrivali oduševljenje. 'Ovo je nešto najljepše što sam vidjela', napisala je jedna, s kojom su se složile i mnoge druge. Također, svidjelo im se što se Benedetti napokon vidjelo cijelo lice. 'Wow, napokon ju vidimo cijelu. Prelijepa je', komentirala je jedna obožavateljica. 

S obzirom na to da su zajedno viđeni već nekoliko puta, obožavatelji sve više i više vjeruju da najpoželjniji neženja ljubi 10 godina mlađu glazbenicu. Iako u posljednje vrijeme često govori o svom ljubavnom životu, potvrda veze s Talijankom još se čeka. Ipak, sudeći prema svemu što je nedavno rekao, Stjepan se nije spreman skrasiti s jednom djevojkom.