Sestre Kardashian se potukle

Prekipjelo im

Profimedia

Već i ptice na grani znaju kako u obitelji Kardashian-Jenner nikada nije dosadno, no čini se kako trzavice između sestara s godinama postaju sve veće i veće. Naime, u najavi nove, 18. po redu sezone njihovog reality showa, sestre se sukobljavaju sve češće, a čini se kako je glavni krivac upravo najstarija od njih, 40-godišnja Kourtney Kardashian.

Spomenuta najavna špica naprosto vrvi od napetosti pa tako gledatelji na samom početku imaju priliku vidjeti svađu Khloe i Kourtney. 'Zašto moraš imati takav stav?', upitala je Khloe stariju sestru, na što joj ova nije ostala dužna. 'Ne miješaj se u moje stvari', poručila joj je ona britko. Već u sljedećem kadru prikazana je svađa Kim i Kourtney koja je, na oduševljenje mnogih gledatelja, završila fizičkim obračunom. Naime, Kourtney je najprije prišla svojoj sestri i odgurnula ju na pod, nakon čega je Kim u napadaju bijesa agresivno nasrnula na nju. 'Da mi više nikad nisi tako prišla', odvratila je Kim. Ipak, Kourtney nije poslušala upozorenje pa je rasprava kulminirala međusobnim šamaranjem.

Profimedia 

Podsjetimo, razmirice u klanu počele su još prošle godine kad su Kim i Khloe primijetila 'ljubavni ugriz' na koži sestre Kourtney za kojeg su bile uvjerene da je dobila od nepoznatog muškarca. Iako su je tražile da im otkrije o kome se radi ona je to odbila zbog čega joj je Kim zaprijetila izbacivanjem iz showa, što Kourtney nije teško palo. Štoviše, bila je za to rješenje. Jedino što u ovom trenutku preostaje je pogledati rasplet situacije koja će biti premijerno prikazana večeras.