Princ Charles se oglasio prvi put nakon dijagnoze

Snimio video

Profimedia

Svjetska je javnost još uvijek u šoku otkako su glasnogovornici kraljevske obitelj u srijedu potvrdili da je princ od Walesa, 71-godišnji Charles pozitivan na koronavirus. Naime, on i supruga Camilla trenutno se nalaze u izolaciji u Škotskoj, a pošto odabranica njegovog srca nema virus, trenutačno su u odvojenim sobama odakle se prijestolonasljednik oglasio prvi put nakon dijagnoze.

Instagram 

Princ se tako putem društvenih mreža pridružio stanovnicima Velike Britanije koji su u čast zdravstvenih djelatnika pljeskali u četvrtak navečer. Charles i Camilla su snimku zdušnog pljeskanja postavili na službeni Instagram profil, iskoristivši priliku kako bi se zahvalili i za velik broj poruka podrške koje je princ dobio zbog nedavno ustanovljene dijagnoze.

Instagram 

Tematski sličnu snimku nedavno su objavili i princ William te njegova supruga, Kate Middleton. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su, naime, s pratiteljima podijelili video koji prikazuje njihovog šestogodišnjeg sina princa Georgea, petogodišnju princezu Charlotte i dvogodišnjeg princa Louisa kako veselo plješću svima koji ovog trenutka vode žestoku borbu protiv koronavirusa.