Znamo kamo se Jelena Veljača preselila nakon potresa

U prevelikom je strahu

Story arhiva

Ako se netko pitao kamo se 38-godišnja scenaristica, producentica i društvena aktivistica Jelena Veljača sa četverogodišnjom kćerkom Lenom preselila nakon razornog potresa koji je pogodio Zagreba 22. ožujka, tajnu je otkrila manekenka i poduzetnica Iva Radić - ona ih je primila k sebi.  Bivša supruga nogometaša Boška Balabana objavila je na Instagram storyju fotografiju na kojoj je Jelena te napisala: 'I za kraj dana, ovo je frendica iz grada koja je doselila k meni u karantenu'.

Instagram screenshot 

 Podsjetimo, Jelena i Iva veoma su bliske prijateljice, a njihova djeca se često druže. Jelena je nakon potresa na društvenim mrežama otkrila koliko se preplašila te ne čudi da nije mogla ostati u svom stanu. 'Ljudi, jako nam je teško, posebno epicentru Čučerje, ali i nama u centru, pokosilo je starogradnju. Još uvijek se svi jako bojimo. Tek ćemo saznati koliko nas je ovo unazadilo u borbi protiv korone. Hvala vam što mislite na nas', napisala je nakon potresa uz fotografiju poruke podrške za Zagreb iz Beograda.

Instagram screenshot 

 Potom je podijelila i fotografiju iz kreveta te pokazala da spava s kacigom na glavi. 'Laku noć, Zagrebe. Not', napisala je Jelena koja je Lenu dobila u bivšem braku sa 49-godišnjim glumcem Draženom Čučekom.