Lady Gaga odbila vezu s Bradleyem zbog njegovog kolege?

Napokon se saznala istina

Profimedia

Iako su mnogi navijali da pjevačica i glumica Lady Gaga i glumac Bradley Cooper završe u vezi nakon što su dobili Oscare za film 'Zvijezda je rođena', to se nije dogodilo. Pitanje zašto bilo je predmet brojnih nagađanja, a prije godinu dana magazin In Touch prenio je tvrdnje izvora navodno bliskog potencijalnom paru, koji je rekao kako je ekstravagantna umjetnica odbila Brada zbog 49-godišnjeg kolege glumca Jeremyja Rennera, poznatog po ulozi u Marvelovom blockbusteru 'Avengers: Endgame'. Jesu li njegove tvrdnje izdržale test vremena?

Story  Jeremy Renner

 Portal Gossip cop prisjetio se ove priče i anonimnog izvora koji je tvrdio kako su prije godinu dana 34-godišnja Gaga i Jeremy provodili puno vremena zajedno. Istina, bili su viđeni skupa u dva navrata, na otvorenju Gaginog plesnog showa u Las Vegasu u prosincu 2018. i na njenom nastupu u Los Angelesu u ožujku prošle godine. Navodno su iskre među njima počele frcati na tom prvom susretu premda je u to vrijeme pjevačica još bila zaručena za 51-godišnjeg agenta nekretninama Christiana Carina. 'Zbog toga se na njihovom prvom susretu ništa nije dogodilo, ali su definitivno osjetili kemiju. Lady Gaga se tako našla u ljubavnom trokutu jer je već bila zaljubljena u Brada, no ta je zaljubljenost počela splašnjavati kad je upoznala Jeremyja, što ju je stavilo na muke', rekao je tada 'insider'. 

Profimedia 

 Navodna romansa s Jeremyom s vremenom se pokazala neutemeljenom. Lady Gaga nakon ta dva susreta više nije viđena u njegovom društvu, a nisu ni objavili svoju vezu preko Instagrama, kako je danas popularno među celebovima. Zapravo, prije dva mjeseca čak se svijetom proširila vijest da Gaga očekuje prvu bebu i to s novim dečkom Michaelom Polanskyjem, a magazin OK čak je pisao da je pjevačica izrekla sudbonosno 'da'. sredinom veljače. To se također pokazalo netočnim, kao i šuškanja da je Gaga u vezi s Bradleyem, što su oboje čvrsto demantirali u više navrata.