Kate Middleton mijenja karijeru

Pokazala nove talente

Instagram

Otkako je započela izolacija diljem svijeta, brojne obrazovne ustanove poput škola i dječjih vrtića su morale zatvoriti svoja vrata što je zasigurno pogodilo roditelje diljem svijeta. Jedna od onih koja je obrazovanje i animaciju djece preuzela na vlastita leđa je i vojvotkinja od Cambridgea, 38-godišnja Kate Middleton. Naime, supruga princa Williama ovih dana pomaže šestogodišnjem princu Georgeu i četverogodišnjoj princezi Charlotte u školskim obavezama, dok za najmanjeg, jednogodišnjeg princa Louisa organizira vrijeme za igru, prenosi Daily Mail.

'Kate djeci vodi većinu predavanja. Svaki dan radi s njima nešto novo, dok joj je pritom desna ruka William', otkrio je izvor blizak vojvotkinji za tamošnje medije. Kako istoimeni izvor ističe, kraljevskom je paru sada prioritet naviknuti svoju djecu na uvjete u kućnom okruženju dok se pandemija koronavirusa ne dovede pod kontrolu. Inače, par se nalazi na imanju Anmer Hall u Engleskoj odakle uz bliski krug ljudi budno prate situaciju u Britaniji, ali i svijetu.

Podsjetimo, Kate i William su iznimno društveno angažirani pa su nedavno na objavili kako će uskoro predstaviti pet milijuna funti vrijedan projekt socijalne pomoći državljanima Velike Britanije. 'Samoizolacija i socijalna udaljenost mogu predstavljati ogromne izazove našem mentalnom zdravlju. Posljednjih tjedana vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea bili su u redovitom kontaktu s organizacijama kako bi razumjeli probleme s kojima se susreću u ovom teškom vremenu', poručili su nedavno na Instagramu.