Glazbenik preminuo od koronavirusa

Imao je 52 godine

Instagram

Brojne je obožavatelje diljem svijeta potresla vijest kako je njujorški glazbenik, 52-godišnji Adam Schlesinger, hospitaliziran i u vrlo lošem stanju te diše pomoću respiratora, i to nakon što mu je dijagnosticirana zaraza koronavirusom. Sada je, nažalost, stigla vijest da je Adam od posljedica spomenutog virusa preminuo. 

Profimedia 

Dobitnik triju Emmyja, bio je najpoznatiji po svom radu s rock bendom 'Fountains of Wayne'. Njegovu smrt potvrdio je njegov kolega i prijatelj Chris Carrabba, član benda 'Dashboard Confessional', koji je na društvenim mrežama poslao snažnu poruku. 

'Poznavao sam ga kao odličnog mentora, ali i prijatelja. Moramo ovo početi shvaćati ozbiljno. Ljudi su bolesni i umiru. Znam da je teško ostati zatvoren kod kuće, ali tako spašavamo živote. Pazite na sebe. Adame prijatelju, počivaj u miru', glasi objava shrvanog glazbenika, kojemu su se brzo pridružili i mnogi drugi. 

Profimedia 

Inače, Adam je u bolnicu primljen prošlog tjedna, međutim, liječnici tada nisu htjeli davati nikakve prognoze o njegovom oporavku, s obzirom na to da se o zloglasnom virusu još uvijek ne zna puno. Nažalost, Adamu respirator nije uspio pomoći i u ovoj bitci, ipak je pobijedila bolest.