Glumcu dali krivu dijagnozu i sada se bori za život

Supruga je van sebe

Profimedia

Zvijezda mjuzikala na Broadwayu, 41-godišnji glumac i pjevač Nick Cordero završio je u bolnici na odjelu intenzivne njege u teškom stanju i bez svijesti. Liječnici su mu prvotno dijagnosticirali upalu pluća, ali njegova supruga Amanda Kloots se boji da su dali krivu dijagnozu i da se zapravo zarazio koronavirusom. Kazala je da sada čekaju rezultate testiranja i pozvala sve ljude da se mole za njenog supruga, s kojim ima devetomjesečnog sinčića Elvisa Eduarda.

 'Nick je već neko vrijeme bio bolestan, a prošli tjedan su nam rekli da ima upalu pluća. Nažalost, mislimo da su pogriješili. Ne dopuštaju mi da ga posjetim, a jako mi nedostaje. On se isto jako boji za svoj život jer se ovo sve od lošeg okrenulo na grozno', napisala je njegova supruga na Instagramu i rekla kako ju posebno brine što liječnici ne dopuštaju Nicku da jede i pije, a on se osjeća vrlo slabo i teško mu je disati. 

Profimedia 

 Amanda, koja je cijenjena fitness trenerica, kazala je da se ostatak obitelji osjeća dobro. 'Moj suprug se bori kao prvak, ali ovo je ozbiljno. Molim vas, ostanite svi u domovima', poručila je pratiteljima. Podsjetimo, Nick je bio nominiran za prestižnu nagradu Tony za najboljeg glumca u mjuziklu 'Meci iznad Broadwaya', a nastupao je i u hit predstavama 'Waitress', 'Rock of Ages' i 'Bronx Tale'. Glumio je i televizijskim serijama 'Blue Bloods' i  'Law & Order: Special Victims Unit'.