Marija Šerifović potakla glasine da ima novu djevojku

Fotografija koju je objavila govori puno

Instagram

Regionalna zvijezda, 35-godišnja pjevačica Marija Šerifović do sada nije pokazivala svoju voljenu osobu. Koliko javnost zna, nije bila u vezi s muškarcem, a svoj dom dijeli samo sa svojim psom, za kojeg uvijek govori da je najveća ljubav u njenom životu, uz njenu majku. No sada je svom Instagram profilu Marija objavila nešto što je izazvalo burne reakcije fanova. Podijelila je fotografiju para koji se u automobilu drži za ruke i to je bilo dovoljno da se pokrene lavina pitanja o tome tko je ta osoba. Kako je već prije priznala da je gay orijentacije, mnogi su je u komentarima pitali je li to njena nova djevojka pa je pjevačica morala reagirati.

Instagram screenshot 

Marija im je napisala na Instagramu kako nije ona snimila tu fotografiju. već je riječ o fotografiji s 'poznate društvene mreže'. Pritom se i požalila. 'Zadnje vrijeme došlo! Ni s Pinteresta se fotografija ne može više staviti', poručila je pjevačica i čvrsto naglasila da je riječ o ilustraciji, a ne njenoj fotografiji. Podsjetimo, o Mariji je 2013. snimljen dokumentarni film 'Ispovijest' u kojem je priznala da je bila u nekoliko veza sa ženama.

Instagram screenshot 

'U životu sam imala mnogo pogrešnih izbora. Sjećam se svoje prve ljubavi iz Kragujevca. Uvijek sam priželjkivala duge veze i emotivnu stabilnost. Nekoliko puta sam bila sa ženama i mogu vam priznati da je divno što vas ne grebe nečija brada', priznala je Marija tada i rekla kako se bez obzira na to želi ostvariti kao majka te da će jednog dana u 'banci muškog sjemena' potražiti oca svog djeteta.