Doris Pinčić Rogoznica pokazala kako radi: 'Proći će i ovo...'

Podijelila s obožavateljima

Instagram

Na život u izolaciji posljednjih nekoliko tjedana nikome se nije bio jednostavno naviknuti. Neočekivana situacija na mnoge je načine promijenila svakodnevicu svakoga od nas, a jedna od njih je i omiljena domaća voditeljica, HTR-ovka Doris Pinčić Rogoznica. Vrijeme kod kuće ona provodi u društvu supruga Borisa te šestogodišnjeg sina Donata i jednoipolgodišnje kćerkice Gite. Međutim, iako je svijet na neki način 'stao', Doris i dalje radi, a s pratiteljima na društvenim mrežama pokazala je kako izgleda njezin rad od kuće.

Instagram 

Na Instagramu je, naime, objavila fotografiju na kojoj se vidi kako dio posla kojeg mora obaviti od kuće, ona obavlja - u vrtu. Na fotografiji pozira nasmiješena u 'casual' izdanju, dok na krilu drži laptop. 'Proći će i ovo...', kratko je poručila voditeljica uz fotografiju, po čemu se može zaključiti da, kao i mnogi, jedva čeka da se sve, pa tako i radna rutina, vrati u normalu. 

Inače, Doris, koja uvijek rado dijeli detalje iz svog privatnog života, nedavno je otkrila i što ona i njezina obitelj rade kada ih napadnu 'crne' misli. Previše nam je svima svega ovih dana, ali ne damo se. Kad krenu napadati crne misli mi odradimo tjelesni u kući. Jako je važno da u ovom trenutku koliko god je moguće zadržimo duh i zajedništvo, ali je i potpuno u redu ako se na trenutke osjećamo tjeskobno, depresivno’, poručila je nedavno na Instagramu uz simpatičnu fotografiju na kojoj vježba sa svojim mališanima.