Camilla odbija vidjeti Charlesa: 'Ne želi imati nikakvog kontakta'

Neće proslaviti godišnjicu

Profimedia

Svjetsku je javnost nedavno šokirala vijest kako je princ od Walesa, 71-godišnji princ Charles, obolio od koronavirusa. No, iako se prijestolonasljednik od zloglasnog virusa oporavio u ekspresnom roku, koji je mnoge i zbunio, njegova draga, godinu dana starija Camilla još ga uvijek, za svaki slučaj, ne želi vidjeti, prenosi Daily Mail. 

Profimedia 

 Naime, iako je njezin suprug bio pozitivan na virus, koji je nakon samo sedam dana i prebolio, Camilla se nije zarazila, stoga daje sve od sebe da tako i ostane. Naime, oboje se trenutno nalaze u izolaciji u Škotskoj, ali žive na različitim dijelovima svoje velebne vile te nemaju nikakvog fizičkog kontakta. 

Ne želi imati nikakvog kontakta jer je on bio pozitivan na virus, a ona ne

  To osobito teško pada Charlesu, pogotovo zato što su on i njegova draga danas trebali proslaviti 15. godišnjicu braka, a sada to neće moći. Svoju su ljubav trebali obilježiti i velikim, luksuznim tulumom, a to se sada neće dogoditi. 'Camilla je odvojena od njega i ne želi imati nikakvog kontakta jer je on bio pozitivan na virus, a ona ne. Kuća ima šest spavaćih soba tako da bi trebali nekako izdržati!', otkrio je Phil Dampier, stručnjak za kraljevsku obitelj.