DRUGA U DVIJE GODINE Kylie Jenner ponovno je zasjala

Presretna je

Instagram

Reality zvijezda Kylie Jenner ne poznaje izraz financijska kriza jer ona samo niže poslovne uspjehe. Naime, magazin Forbes je drugu godinu zaredom 22-godišnju Kylie proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu. Mlada bogatašica je tako svrgnula s trona i Marka Zuckerberga, osnivača društvene mreže Facebook koji je tu laskavu titulu nosio s 23 godine.

Kylie je uspjeh ostvarila utemeljivši tvrtku s kozmetičkim proizvodima koju je nazvala prema sebi, a prošle godine je 51 posto vlasništva prodala brendu Coty Inc. za 600 milijuna dolara. Vrijednost njezine imovine je u siječnju procijenjena na 1.2 milijarde i postala je jedna od 2095 ljudi na svijetu koji se mogu pohvaliti s takvim bogatstvom.

Inače, uspjeh i popularnost svog kozmetičkog brenda Kylie sigurno duguje i reality showu 'Keeping Up With Kardashians' koji je proslavio njezinu obitelj. Na najmlađu pripadnicu klana Kardashian-Jenner s razlogom mogu biti ljubomorne i starije sestre čija se imovina procjenjuje "tek" na milijune. Ipak, najbliža joj je Kim Kardashian koja ima liniju donjeg rublja i parfeme, a njezino bogatstvo iznosi oko 370 milijuna dolara.