Gordana iz 'Braka na prvu' progovorila: 'Nagađajte i dalje'

Ljubavni trokut u showu

RTL

Show 'Brak na prvu', malo je reći, uzdrmao je javnost. Svakim danom njegova popularnost je sve veća, a posljednjih dana to je zbog jednog para koji nije bio određen otpočetka. Naravno, radi se o Gordani Marelli te Adamu Kromeru. Naime, a fanovi kontroverznog realityja već danima 'bruje' po internetu kako su zapravo u privatnom životu par Gordana i Adam.

Dvojac je na društvenim mrežama 2019. i 2020. objavljivao fotografije s istih lokacija, a gledatelji pišu kako su ih prošlog mjeseca vidjeli u šetnji po Zagrebu. Nakon što je sve izašlo javno, Gordana je fotografije uklonila isti dan.

RTL 

'Obrisala sam objave da možete nagađati. Baš me zanima koja je iduća priča. Nemam potrebu uvjeravati nikoga u baš ništa. Vi sami stvarate priču sa slikama, a sada i bez', odgovorila je Zagrepčanka odrješito jednoj od gledateljica na svom Instagramu ovog četvrtka.

Među mnoštvom uklonjenih fotografija, našla se i ona iz vinograda koju je objavila 29. ožujka. I to ne bilo kakvog, nego, pišu gledatelji, Adamovog u Baranji. A fotografijama iz vinograda pohvalila se i Adamova novopečena supruga Nikolina. Ona je krajem prošle godine objavila fotografiju iz vinograda u kojem se počastila grožđem i baranjskim vinom. Iako se ljubavni trokut 'zapleo', Nikolina i dalje tvrdi kako su ona i Adam u braku.

RTL