Nakon promjene spola ljubi 47 godina mlađu

Iza njega su tri braka i šestero djece

Profimedia

Caitlyn, bivši zlatni Olimpijac Bruce Jenner, koju je javnost najbolja upoznala kroz brak s reality zvijezdom Kris Jenner, zbog svojih godina spada u skupinu posebno ugroženu od koronavirusa. Unatoč tome prošetala je po kavu za van bez maske za lice i zaštitnih rukavica. Tako se oglušila i na upozorenja američkih vlasti da treba poduzeti sve mjera opreza pri neophodnim izlascima iz kuće.

Profimedia 

Inače, Caitlyn je 1976. osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Montrealu. U trećem braku s Kris Jenner je bila od 1991. do 2015. te imaju kćeri Kylie i Kendall. Iz prijašnjih brakova od kojih je jedan trajao samo pet godina ima još tri sina i kćer.

Profimedia 

Prije nekoliko godina se pojavila na naslovnici magazina Vogue i objavila svoju vijest o transrodnosti sa stilom i riječima 'Zovite me Caitlyn'. Svoju transformaciju je snimila i u dokumentarnoj seriji 'Ja sam Cait', koja je imala dvije sezone i na njoj je zaradila oko 3.2 milijuna dolara. Napisala je i knjigu 'Tajne mog života' u kojoj je opisala operaciju promjene spola. Caitlyn je u vezi s 23-godišnjom poduzetnicom Sophie Hutchins.