Vapaj očajne glumice: 'Molite za moju kći koja se bori za život'

U velikom je strahu

Profimedia

Veteranska hollywoodska glumica, 75-godišnja Mia Farrow zamolila je obožavatelje da mole za njezinu 26-godišnju kćer Quincy koja se bori za život u bolnici nakon što se zarazila koronavirusom. Zabrinuta Mia je dirljivu objavu podijelila na Twitteru.

'Osobna molba. Ako biste bili tako ljubazni, biste li molili za moju kćer Quincy. Nije imala drugu opciju nego otići u bolnicu kako bi nastavila svoju borbu protiv koronavirusa', napisala je glumica u petak. Glumica je prošlog tjedna priznala da je sretna jer je njezina kći pronašla sreću sa suprugom Ethanom i podijelila je na Instagramu fotografiju s njihovog vjenčanja . 'Dan kada se moja najmlađa kći udala za divnog Ethana. Godinu dana kasnije je došla njihova beba Coretta', napisala je. Quincy je jedna od 14-ero Mijine djece, od kojih je 10 posvojila u ranoj dobi. Usvojila ju je kada je imala godinu dana, a isprva joj je nadjenula ime Kaeli-Shae.

Story 

Podsjetimo, Mia je najpoznatija po kontroverznoj vezi s redateljem, 84-godišnjim  Woodyjem Allenom koji je u braku s Soon-Yi Previn, koja je Mijina posvojena kći. Glumica je već proživjela veliku bol gubitka djeteta u rujnu 2016. godine, kad je njen posvojeni sin, 27-godišnji Indijac Thaddeus Wilk počinio samoubojstvo pucavši iz vatrenog oružja u svoja prsa. Pronađen je nedaleko obiteljskog doma, u svojem automobilu. Bolovao je od dječje paralize i nije mogao samostalno hodati, kretao se pomoću štaka ili invalidskih kolica.