BRAK NA PRVU: Uskrsna jaja odala detalje odnosa Gordane i Adama

Gledateljima nisu promakli detalji

RTL

Show 'Brak na prvu', malo je reći, uzdrmao je javnost. Svakim danom njegova popularnost je sve veća, a posljednjih dana to je zbog jednog para koji nije bio određen otpočetka. Naravno, radi se o Gordani Marelli te Adamu Kromeru. Naime, a fanovi kontroverznog realityja već danima 'bruje' po internetu kako su zapravo u privatnom životu par Gordana i Adam nakon što njihovi brakovi pred kamerama nisu uspjeli.

Doduše, predana potraga za dokazima njihove veze otišla je u potpuno drugom smjeru te su gledatelji sada uvjereni da između 38-godišnje Gordane i 33-godišnjeg Adama ipak nema ništa. Kako se dalo primijetiti na društvenim mrežama, odala su ih ni manje ni više, nego uskršnja jaja. Naime, oboje su objavili fotografije pisanica, no one nisu bile jednake. Prema mišljenju gledatelja, da su zajedno jaja bi bila slična, ako ne i potpuno ista. Dok je Gordana odabrala nešto šarenije i veselije motive, Adam je svoja jaja obojio nešto tradicionalnije.

Instagram 

Podsjetimo, nakon silnih nagađanja o njihovoj vezi 38-godišnjakinja je nedavno sve prokomentirala i na Instagramu. 'Obrisala sam objave da možete nagađati. Baš me zanima koja je iduća priča. Nemam potrebu uvjeravati nikoga u baš ništa. Vi sami stvarate priču sa slikama, a sada i bez', odgovorila je Zagrepčanka odrješito nakon što je s Instagrama proteklog četvrtka uklonila sve zajedničke fotografije s Adamom.