BRAK NA PRVU Adam i Gordana slučajno otkrili da su zajedno?

Priča dobila nastavak

RTL

Show 'Brak na prvu', malo je reći, uzdrmao je javnost. Svakim danom on je sve popularniji, pogotovo zahvaljujući dboje kandidata koji nisu bili spojeni na početku. Riječ je, naravno, o 38-godišnjoj Gordani Marelli i pet godina mlađem Adamu Kromeru. Pratitelji showa, naime, danima 'bruje' kako su zapravo u privatnom životu par Gordana i Adam nakon što njihovi brakovi pred kamerama nisu uspjeli. No, nakon što su za uskrsne blagdane objavili fotografije različitih pisanica, obožavatelji su zaljučili kako, unatoč pretpostavkama, Gordana i Adam ne žive zajedno. No, do novog je obrata došlo nakon što je Adam nedavno objavio video u kojem vježba, a neki su zaključili kako ga je snimala Goga, jer se, tvrde, u pozadini čuje njezin glas.

'Drage moje i dragi moji. ..Pošto je došlo jaaako puno pitanja... Da odgovorim tu u jednom bar na neka od njih. Imam 187 cm, 93 kg i vodenjak sam. Treniram četiri puta tjedno i ne pijem ništa osim whey proteina (ok, i pivo i vino). S obzirom na veliki interes za trening, potrudit ću se više objavljivati i odgovarati na upite. Pusa', napisao je ovaj vlasnik vinarije pored snimke na kojoj vježba bez majice. No, više od Adamovog tijela, pratitelje je zainteresirao ženski glas u pozadini, pa su mnogi zaključili da je video snimila upravo Gordana te da ovaj dvojac ipak blagdane provodi zajedno, kako su i sumnjali. 

Podsjetimo, nakon silnih nagađanja o njihovoj vezi 38-godišnjakinja je nedavno sve prokomentirala i na Instagramu. 'Obrisala sam objave da možete nagađati. Baš me zanima koja je iduća priča. Nemam potrebu uvjeravati nikoga u baš ništa. Vi sami stvarate priču sa slikama, a sada i bez', odgovorila je Zagrepčanka odrješito nakon što je s Instagrama proteklog četvrtka uklonila sve zajedničke fotografije s Adamom.