Koronavirus u blizini Željka Joksimovića

Sve je započelo visokom temperaturom

Instagram

Nemilosrdni koronavirus koji posljednjih tjedana hara svijetom, nije zaobišao ni okruženje srpskog pjevača Željka Joksimovića. Naime, kako pišu tamošnji mediji, njegov menadžer i kum, Bane Obradović je pozitivan na spomenuti virus. Poznati menadžer i organizator brojnih koncerata i glazbenih manifestacija trenutno se nalazi u Kliničkom centru Srbije. Kako se piše, sve je započelo visokom temperaturom, nastavilo s upalom pluća. Unatoč svemu, trenutno stanje mu je stabilno, što je potvrdila i njegova supruga Jovana.

'Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Željela bih ovim putem zahvaliti medicinskom osoblju Kliničkog centra Srbije, Odjeljenju pulmologija, koji su uložili napore da Bane bude bolje. Također želim zahvaliti svim prijateljima, obitelji i kumovima, koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobjednik i što prije se vrati normalnom životu. Također bih željela zahvaliti medijima i zamoliti za razumijevanje, ali i da u ovom trenutku ispoštuju privatnost obitelji', rekla je za tamošnje medije. 

S obzirom na to da Bane i Jovana imaju tri sina, javnost je zanimalo kako su oni. Jovana je, između svega navedenog, rekla kako su svi dobro. Najstariji sin je izoliran u svom stanu i čeka rezultate, dok srednji sin čeka druge nalaze kako bi liječenje nastavio kod kuće. Najmlađi sin i Jovana nemaju nikakve simptome i osjećaju se dobro.