Jennifer Aniston u žustroj svađi s bivšim: 'Bijesna je'

Izvor otkrio detalje

Profimedia

Jedna od omiljenih američkih glumica, 51-godišnja Jennifer Aniston, posljednjih je mjeseci jedna od glavnih tema kako američkih, tako i svjetskih medija. Iako je u većini istih glavna tema bio njezin odnos s Bradom Pittom, Jennifer se sada našla u središtu skandala s posljednjim bivšim suprugom, Justinom Therouxom, od kojeg se razvela 2017. godine. Kako prenosi magazin New Idea, bivši su supružnici u žustroj raspravi zbog mlađahne glumice, 31-godišnje Emme Stone.

Profimedia 

Jennifer je bijesna jer Justin koristi zajedničke veze i prijatelje s kojima se oboje druže

 Naime, prema pisanjima spomenutog medija, Justin u posljednje vrijeme sluša Emmu i njezine financijske savjetnike glede odluka vezanih za vlastitu karijeru što se Jennifer nikako ne sviđa. 'Jennifer je bijesna jer Justin koristi zajedničke veze i prijatelje s kojima se oboje druže', otkrio je izvor za magazin te dodao kako, unatoč njezinom negodovanju, Justin smatra kako ima potpuno pravo na to jer je Emma nije samo Jenniferina prijateljica.

Profimedia 

'Ono što Jennifer najviše smeta je to što se osjeća izbačenom iz društva jer se Justin postavio kao da je to njegov teritorij', objasnio je spomenuti izvor. Međutim, iako je priča izazvala lavinu reakcija, dokaza za istu još uvijek nema, a poznato je kako su bivši supružnici, koji su u braku bili od 2015. do 2017. godine, ostali u dobrim odnosima.