Tamara Ecclestone tražila donacije pa postala meta žestokih kritika

Nisu joj ostali dužni

Profimedia

Kći nekadašnjeg vlasnika Formule 1, 35-godišnja Tamara Ecclestone se ponovno našla u središtu medijske pažnje nakon što je u društvu supruga Jaya Rutlanda gostovala u online inačici emisije 'This Morning'. Naime, supružnici su pozvali gledatelje da doniraju novac kako bi podržali njihovu galeriju.

Profimedia 

Jedan od najbogatijih parova u Britaniji svoj je apel javnosti uputio iz vlastitog boravka, kazavši kako su se udružili s nogometašem Joeom Coleom u naumu da prikupe što više novca koji će potom donirati zdravstvenim djelatnicima. Ipak, njihov poziv nije naišao na odobravanje dobrog dijela publike koji su s istaknuli da je riječ o suludom i krajnje bezobraznom činu.

Profimedia 

'Ovo što čine je sramotno. Pa njihova obitelj posjeduje bogatstvo od čak četiri milijarde funti, a sada žicaju novac od drugih građana koji su možda izgubili posao zbog ove krize', 'Tamara moli ljude da joj doniraju novac, a ona je milijarderka. Zašto to sama ne učini', samo su neki od mnoštva komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.