'Meghan Markle otišla je u Ameriku kako bi sakrila trudnoću'

Kraljevski izvor otkrio razlog naprasnog odlaska 'breko bare'

Profimedia

Meghan Markle, 38-godišnja supruga princa Harryja, ponovno je potaknula šuškanja o dolasku prinove u kraljevsku obitelj. Naime, kako prenosi američki Hollywood Gossip, njezin naprasni odlazak u Ameriku izvor blizak kraljevskoj obitelji tumači na poseban način i čvrsto vjeruje kako maleni Archie uskoro može očekivati brata ili sestru. 

Profimedia 

Njihovo neobično ponašanje nakon što je izbila pandemija koronavirusa, objašnjava portal, dokaz je kako je navedeno istina. Naime, par je naprasno odselio u Ameriku i to netom prije je to područje svijeta postalo najugroženijim pandemijom. Dogodilo se to na iznenađenje mnogih koji su očekivali da će bivši kraljevski par ostati u Kanadi gdje u blizini Vancouvera imaju sigurnu vilu. 

Ipak, izvor tvrdi kako postoji dobar razlog za ovaj vrlo iznenađujuć tajming. 'Htjeli su se odseliti prije no Meghan dođe do perioda u kojem više ne smije putovati. Prije no što njezina trudnoća postane visoka i let zrakopolovom preriskantan za dijete', kaže izvor i dodaje kako su svi bili iznenađeni odlukom iz vedra neba da odlete 'preko bare'. 

Profimedia 

'Harry i Meghan su imali zaista napornih posljednjih par mjeseci, no oboje osjećaju kako je vrijeme za bebu. Znaju kako im je Archie donio ogromnu sreću i ne mogu dočekati još jednog anđela', rekao je izvor. Iako je vrijeme pandemije možda i najopasnije vrijeme za ovakve promjene, kraljevski obožavatelji razveselili su se čak i ovim nagađanjima, dok oni koji misle da ovo nije istina, svakako smatraju da bi par na novoj bebi trebao početi raditi.  Kraljevska beba rođena u Los Angelesu - zvuči zaista filmski!