O kome princ Harry razmišlja po cijele dane?

Otkrio ga video

Profimedia

Nakon što je postao otac prije skoro godinu dana, princ Harry ima sve veće poštovanje za roditelje diljem svijeta. Upravo je o roditeljstvu nedavno razgovarao s nekoliko drugih roditelja, koji su dio britanske udruge 'WellChild', koja se brine o teško bolesnoj djeci. Izgleda da je u ovom videu Harry pokazao svoju nježniju stranu i priznao koliko ga je maleni Archie promijenio otkako se rodio. Upravo zato ni ne čudi činjenica da o sinčiću razmišlja po cijele dane. 

Inače, princ Harry i njegova supruga Meghan su u ovih godinu dana itekako shvatili kako je to odgajati dijete. Kako su i sami rekli, za njih to nije bilo toliko stresno, što su pripisali i tome da imaju samo jednu bebicu. O tome je razgovarao s još četvero roditelja u spomenutom razgovoru, kada je govorio i o tome koliko je Archie na njega pozitivno utjecao i kako ga je puno toga naučio.

Princ Harry o roditeljstvu tijekom pandemije  YouTube

'Nevjerojatno je koliko gracioznosti vidim na vašim licima. Želim vam reći da je važno zapamtiti koliko je predivno što sada ondje sjedite nasmiješeni i mislite: 'Sve je u redu'. To što ste vi preživjeli, ta snaga koju imate je apsolutno nevjerojatna. Nikada to ne smijete zaboraviti', emotivno im je poručio 35-godišnjak. 

Inače, ne tako ozbiljan izazov kao ovih roditelja, ali i Harry i Meghan su pred velikim izazovom. Naime, početkom ovog mjeseca je započeo njihov 'novi' život u Los Angelesu, daleko od ostatka kraljevske obitelji, iz koje su otišli. Da je za njega adaptacija na novonastalu situaciju veliki izazov, potvrdila je i njegova prijateljica Jane Goodall. Sve u svemu, roditeljstvo je za njega nešto što mu u ovim trenucima najviše pomaže. Izgleda da će Harryja i Meghan ova situacija koja je nastala zbog koronavirusa, na neki način 'natjerati' da se prilagode novom načinu života, što su i sami željeli duže vrijeme.