BRAK NA PRVU Goga ispričala svoju stranu priče: 'Pijanstvo nije isprika'

Napokon progovorila

RTL

Na njihovom prvom susretu, točnije, vjenčanju, frcale su iskre. Bila je to ljubav na prvi pogled, govorili su još prije nekoliko tjedana. No, čini se da Gordana Marelli i Dejan Vukobratić ipak nisu jedno za drugo. Naime, početak zajedničkog života označio je i početak bračnih nevolja, a Gordana se iz dana u dan sve više približavala drugom sudioniku showa, Adamu Kromeru, a sve više stvari zamjerala svome suprugu. Sve je rezultiralo time da su i ona i Dejan zaključili da od njihove ljubavi ipak - ništa, pa su napustili show. Ova 38-godišnja poduzetnica iz Zagreba sada je za RTL ispričala svoju stranu priče, odnosno otkrila što se događalo i što točno zamjera nesuđenom suprugu. 

RTL 

 'Moj je odnos s Dejanom već na bračnom putovanju počeo biti klimav. Nas dvoje od početka nismo imali kvalitetnu komunikaciju jer se dosta razilazimo u stajalištima, načinu komuniciranja te rješavanju problema i nesuglasica. Prestala sam se truditi nakon kobne noći, odnosno kad sam završila u parku u pet ujutro. 

Vrijeđanje, agresija i maltretiranje potpuno su mi neprihvatljivi u bilo kakvom obliku veze, a pijanstvo u tom slučaju ne smatram isprikom

  Vrijeđanje, agresija i maltretiranje potpuno su mi neprihvatljivi u bilo kakvom obliku veze, a pijanstvo u tom slučaju ne smatram isprikom', iskreno je rekla Gordana pa opisala svoj odnos s Dejanom, koji ju je 'na prvu' iznimno privukao, pa kasnije - razočarao. 'Dejan me ponajprije privukao svojim džentlmenskim manirama, što se svakako primijeti na početku svake veze i ženi jako laska, no ubrzo je pokazao da nema razumijevanje, pogotovo kada sam mu za neke intimne stvari rekla NE. Tu smo lagano krenuli u drugom smjeru. Već nakon nekoliko dana braka pokazalo se da nas dvoje vodimo potpuno drugačiji tip života; Dejan teži hedonizmu, znači društvo, zabava i alkohol do jutra, a ja sam tip za prirodu i mirnija druženja s društvom. I da ne zaboravim, Dejanova dopisivanja s drugim ženama tijekom našeg braka, na aplikacijama za upoznavanje, samo su zaokružila cijelu priču', tvrdi Zagrepčanka.

RTL 

Sebi, kaže, zamjera, što nije ostala 'hladne glave'. 'Dala sam se isprovocirati i često sam preburno reagirala. Smatram da sam trebala malo bolje promisliti što govorim i izjavljujem pred kamerama', zaključuje Gordana kojoj, dodaje, nije svejedno zbog brojnih negativnih komentara s kojima se susreće na društvenim mrežama.