SKRIVALA OD JAVNOSTI Detalji najturbulentnijeg odnosa Jennifer Aniston

Nitko nije znao što se događa

Profimedia

Privatni život Jennifer Aniston uvijek je zanimao javnost. Međutim, zanimljivo je da 51-godišnja glumica detalje o svojoj obitelji skriva 'kao zmija noge', pa se o njima zapravo vrlo malo i zna. Primjerice, svijet je tek nedavno saznao kako je Jennifer više od 15 godina bila u ozbiljnoj svađi s majkom, glumicom Nancy Dow, koja je 2016. godine preminula u 80. godini života. Jen je tek krajem prošle godine za Elle progovorila o njihovom odnosu, priznavši da je, nakon što je razmislila, shvatila da njezina majka ipak nije 'pokušavala biti k***a'.

Ipak, u prošlosti su Jen i majka bile na ratnoj nozi, a sve je počelo kada je Nancy objavila knjigu 'From Mother and Daughter to Friends: A Memoir' u kojoj je na 'površinu' iznijela sve privatne detalje njihovog nestabilnog odnosa, pokrenuvši tako razdor koji je trajao punih 15 godina, a u tome razdoblju slavna 'Prijateljica' i njezina majka nisu progovorile ni riječ. Objava knjige Jennifer je toliko povrijedila da je, pišu svjetski mediji, upravo zbog toga odlučila ne pozvati majku na vjenčanje sa sada već bivšim suprugom, Bradom Pittom, koje se održalo prije 20 godina. Iako je dotična knjiga bila 'kap koja je prelila čašu', odnos majke i kćeri bio je na klimavim nogama još od djetinjstva ove Hollywoodske zvijezde.

 Jennifer je, tvrdi, bila duboko povrijeđena te je zbog majke imala teško djetinjstvo, i to jer je Nancy bila 'emotivno iscrpljena' zbog neuspješnog braka. 'Bila je od onih žena koje govore: 'Dušo, bolje brini o sebi', 'Dušo, našminkaj se malo' i svih tih čudnih fraza kojih se sjećam iz djetinjstva' rekla je Jennifer, koja je majci nakon mnogo godina ipak oprostila, ali tek kada je zaliječila svoje emotivne 'ožiljke'. 

Biti samohrana mama tijekom 80-ih, sigurna sam da je to prilično uvrnuto

  'Ona je to govorila jer me voljela. Nije se trudila biti loša i nije znala koliko će me povrijediti te koliko ću novaca potrošiti da poništim posljedice njezinog ponašanja. Učinila je to jer je i sama tako odrasla', istaknula je Jennifer, dodajući kako tek sada vidi i razumije kako se teško njezina majka nosila s izazovima samohranog roditeljstva. 'Mislim da se ponašala najbolje što je mogla, radila je najbolje kako je znala, borila se financijski i pokušavala nastaviti bez supruga koji više nije bio tu. Biti samohrana mama tijekom 80-ih, sigurna sam da je to prilično uvrnuto', iskrena je Jennifer, koja je s majkom razmirice izgladila tek 2016. godine, neposredno prije Nancyne smrti, koja se dogodila nakon što je pretrpjela nekoliko moždanih udara.