Prebila supruga, a sad će mu roditi prvo dijete

Prvo je tvrdio da ona izmišlja da je trudna

Instagram

Problematični brat  bivšeg člana planetarno popularnog boy benda Backstreet boys Nicka Cartera, 32-godišnji pjevač Aaron Carter objavio je na Instagramu vijest kako je njegova djevojka Melanie Martin trudna. Par čeka svoje prvo dijete svega nekoliko tjedana nakon što je Melanie uhićena zbog nasilja nad Aaronom, piše Daily Mail. 'Očito nam je dijete na putu', rekao je pjevač s nekoliko dijagnoza psihičkih bolesti fanovima u live obraćanju, pokazujući im pozitivni test za trudnoću. 'Bit ću zaposleni otac, to je sigurno'.

Nakon što je Melanie uhićena zbog fizičkog napada na Aarona, on je portalu TMZ rekao da Melanie tvrdi da je trudna, ali da izmišlja. Suočen s testom za trudnoću, sada je promijenio priču i za magazin People rekao da je dolazak djeteta 'nešto što su oboje htjeli i planirali' te kako je sretan i kako želi biti dobar tata. S obzirom da je nedavno priznao kako su mu  dijagnosticirali shizofreniju, bipolarni poremećaj, maničnu depresiju i akutnu anksioznost, ponovno je iznenadio izjavom kako se osjeća dobro i kako mu dobro napreduje glazbena karijera.

Podsjetimo, fizički obračun između Aarona i njegove djevojke dogodio se 29. ožujka, te ih je zbog toga posjetila policija i uhitila Melanie, a Aaron je nakon toga medijima pokazao masnice i ogrebotine na svom tijelu. Iako ju je nakon toga prestao slijediti na Instagramu, čini se kako joj je brzo oprostio napad jer se uskoro pohvalio s tetovažom njezinog imena iznad desne obrve.

 Aaron se našao u nevolji i sa svojim bratom Nickom, koji je nedavno tražio sudsku zabranu pristupa Aaronu zbog prijetnji njegovoj supruzi i njihovom nerođenom djetetu. O čitavom slučaju Nick se oglasio putem priopćenja medijima i to je poslao samo dan nakon što je Aaron otkazao ostatak nastupa na svojoj ovogodišnjoj turneji. Ubrzo nakon toga, Aaron je to sve zanijekao, ali je prošle godine optužio i svoju preminulu sestru da ga je silovala kada je on imao samo deset godina.