'Harry i Meghan bi uskoro mogli postati beskućnici'

Ne piše im se dobro

Profimedia

Nakon što su obavijestili javnost kako odstupaju sa svojih dužnosti kao 'stariji članovi' kraljevske obitelji, što između ostaloga znači da se odriču novca poreznih obveznika, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle odlučili su započeti novi, samostalan život. Sreću su najprije potražili u luksuznoj vili u Kanadi, no zbog zatvaranja granica uslijed pandemije koronavirusa bivši je kraljevski par preselio u Los Angeles. S obzirom na uistinu specifičnu situaciju u kojoj se svijet trenutno nalazi Harry i Meghan navodno ne uspijevaju pronaći posao, a tabloid Life & Style sada javlja da bi ubrzo mogli postati beskućnici.

Profimedia 

'Još uvijek nemaju svoj stan', izjavio je izvor blizak paru za navedeni časopis te usput otkrio kako se snalaze u jeku krize. 'Spavaju na rasklopivom krevetu kod prijatelja u losanđeleškoj četvrti Malibu. Njegovo Visočanstvo Harry je praktički beskućnik', objašnjava istoimeni izvor i dodaje kako je cijela situacija još gora jer je s njima 11-mjesečni sinčić Archie za kojeg si jedva mogu priuštiti dadilju.

Profimedia 

Kako bi što prije stali na noge vojvotkinja od Sussexa se na sve načine pokušava vratiti svome zanatu - glumi, a u tome joj zdušno pomaže 35-godišnji suprug, kojeg su prije mjesec dana 'ulovili' kako žica čelnika Disneya da angažiraju Meghan da im posudi glas za neki od njih animiranih filmova. Togu su bili svjesni i producenti najdugovječnije humoristične animirane serije 'Simpsoni', koji su navodno Meghan ponudili da im posudi glas, no taj se projekt, zasad, još uvijek nije realizirao.