Nakon što je uhvaćen u preljubu, prisilno živi s nekadašnjom zaručnicom

I dalje dijele dom

Profimedia

Glumac Jesse Metcalfe, koji je javnosti poznat kao vrtlar iz serije 'Očajne kućanice', ovog je siječnja prekinuo zaruke s Carom Santanom, s kojom je bio 13 godina. Razlog zbog kojeg je pukla ljubav je njegov preljub, u kojem su ga uhvatili s dvije različite djevojke. Iako su raskinuli zaruke, paparazzi su ih uhvatili prilikom šetnje na Beverly Hillsu, gdje imaju zajedničko imanje.

Profimedia 

Prilikom odlaska do obližnje trgovine zbog kupnje cigareta, fotografi su ih primijetili. S obzirom na to da su zaruke prekinute, mnogi su se pitali jesu li ove fotografije potvrda njihovog pomirenja. Ipak, kako se i ranije ovog mjeseca pisalo u američkim medijima, kada su uhvaćeni u zajedničkoj šetnji, u njihovom odnosu nema riječi o pomirenju. Kako izvori tvrde, par je i dalje prisilno 'zajedno', zbog cijele situacije oko pandemije koronavirusa. 

Profimedia 

Dok je Cara na spomenutim fotografijama skrivala lice ispod maske, 41-godišnji glumac bio je vrlo ozbiljan, posebice kada je primijetio fotografe. Podsjetimo, Jesse je njihove zaruke upropastio zbog prisnog odnosa s dvije djevojke, mađarskim modelom Livijom Pillmannom i australskom glumicom Jade Albany Pietrantonio.