ZGROZILA PONAŠANJEM Jennifer Lopez polugola paradirala pred djecom

Nije joj smetala ni prisutnost zaručnikove bivše supruge

Profimedia
Posljednjih nekoliko dana u već ionako toplom Miamiju vladaju apsolutno užarene temperature zbog čega se 50-godišnja latinoamerička pjevačica Jennifer Lopez odlučila za nesvakidašnji potez. Naime, u društvu šest godina mlađeg supruga Alexa Rodrigueza posjetila je njegovu obitelj u Floridi. Kako ističe američki portal Sun, njegova kći Ella slavila je 12. rođendan, a privatnom okupljanju u javnom parku prisustvovala je i Alexova bivša supruga, Cynthia Scurtis.
Profimedia 


Iako je početak dječje proslave obilježila igra, torta i mnogo slatkiša, Jennifer Lopez je u jednom trenutku odlučila svu pažnju usmjeriti na sebe. Paparazzi fotografije pokazale su da je na druženje stigla odjevena u bijelu dolčevitu i kratke bijele hlače, no nije joj trebalo dugo da na proljetnoj vrućini odluči pokazati rezultate teretane u koju pobožno ide unatoč strogim mjerama izolacije.
Profimedia 


Jennifer je stoga osvanula u 'nude' čipkastom grudnjaku dok joj u paradiranju pred djecom nije zasmetala ni prisutnost bivše supruge zaručnika. Fotografije su ubrzo preplavile internet, a mnogi korisnici društvenih mreža istaknuli su kako je takvo ponašanje krajnje neukusno, dok je nekolicina istaknula kako se proslave rođendana ne bi trebale odvijati za vrijeme borbe protiv koronavirusa.
Profimedia