IMA 94 GODINE Kraljica Elizabeta ima novi hobi

Nitko ne može vjerovati

Profimedia

Iako se posljednjih mjeseci u nekoliko navrata pisalo o njezinom odlasku, teškoj bolesti pa čak i smrti, britanska kraljica, Elizabeta II. i dalje čvrsto sjedi na tronu koji je preuzela prije gotovo 70 godina, a prije par dana proslavila je i 94. rođendan. Iako zbog okolnosti nastalih zbog koronavirusa nije mogla biti s cijelom obitelji, djecom i unucima, pronašla je način kako se zabaviti, pišu britanski mediji.

Kraljica je sa suprugom, princom Filipom proslavila rođendan u dvorcu Windsor. Navodno je dan provela razgovarajući sa članovima svoje obitelji putem video poziva. S obzirom na to da iz palače nije procurilo više detalja, britanski mediji su otkrili jedan od njezinih najdražih hobija - ples. 

Poznato da je u svojim mlađim danima obožavala škotske plesove. Ljubav prema plesu pokazuje i na poseban dan koji organizira u dvorcu Balmoral, koje je njezino omiljeno utočište. Naime, kraljica jednom godišnje održava plesnjak za osoblje i ostatak tima koji boravi na spomenutom dvoru. Uz sve to, dokaz njezine ljubavi prema plesu su itekako snimke iz njezinog djetinjstva.