KRAJ LJUBAVI Razvode se nakon deset godina braka

Ovo nitko nije očekivao

Instagram

Američka reality zvijezda, 33-godišnja Kristin Cavallari, koja je najpoznatija upravo po reality emisiji 'Very Cavallari' koja prati njezin život, objavila je na svom Instagram profilu kako se razvodi od supruga, 36-godišnjeg Jaya Cutlera, bivšeg profesionalnog igrača američkog nogometa. Par koji je u desetogodišnjem braku dobio troje djece, četverogodišnju Saylor James, petogodišnjeg Jaxona Wyatta i sedmogodišnjeg Camdena Jacka, vijest o razvodu je objavio putem Instagrama.


'S velikom tugom javljamo da smo se nakon deset godina braka odlučili razvesti. Volimo se i poštujemo i jako smo zahvalni za ovih deset godina zajedničkog života i uspomena, a najviše na naših troje djece na koje smo izrazito ponosni. Ovo je samo trenutak u kojemu se dvoje ljudi razilazi i svatko kreće svojim putem. Molimo vas sve da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenutcima za cijelu obitelj', stoji ispod zajedničke fotografije uskoro bivših supružnika koju je 33-godišnjakinja podijelila s pratiteljima.


Inače, vijest o razvodu neugodno je iznenadila brojne pratitelje koji već godinama vjerno prate ovu obitelj. Tim više, jer je upravo Jay prije nekoliko tjedana s ljubavlju pričao o supruzi prisjećajući se trenutka kada ju je zaprosio.