Nataša Janjić ponosno pokazala trudnički trbuščić na plaži

Blista

Instagram

Domaća glumica, Nataša Janjić Medančić nedavno je morala preseliti iz zagrebačkog stana nakon što je isti oštećen u potresu 22. ožujka. Zato je 38-godišnjakinja otputovala u rodnu Istru svoga supruga Nenada Medančića, odakle je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila trenutak uživanja na svježem morskom zraku.

'Konačno more, nasukala sam se na obalu kao brod', poručila je kroz šalu rođena Splićanka koja ne krije oduševljenje zbog ponovnog života uz obalu. Pozirala je tako uz široki osmijeh na licu dok se u pozadini nazirao trudnički trbuščić. 'Popuštaju mjere, plaže su sve bliže, jeste li spremni iz karantene pustiti svoje isklesano tijelo', zapitala se glumica, a na odgovor sljedbenika nije trebala dugo čekati.

'Ti bi trebala stalno biti trudna koliko ti pristaje', 'nikad nisi bila ljepša', 'bome te već ima', istaknula je nekolicina obožavatelja u komentarima. Podsjetimo, otkako je Nataša uselila s Nenadom prije dvije godine, na svijet je donijela malenog sinčića, jednogodišnjeg Tonija. Par uskoro očekuje još jednu prinovu, koja prema riječima glumice, stiže u kolovozu.