Poznati novi detalji o trudnoći Lady Gage

Jedva čekaju

Instagram

Prije otprilike mjesec dana, pjevačica Lady Gaga je prvi put progovorila o prinovi. Naime, otkako je javno priznala da je u vezi s Michaelom Polanskyjem, nagađanja o njihovom braku i djetetu ne prestaju. Sukladno tome, procurili su novi detalji njezine trudnoće. Prema pisanju magazina 'Globe', par nikada nije bio bliže dolasku prinove. Izgleda da su ovaj izolacijski život posvetili upravo tome - proširenju obitelji.

'Gaga je već godinama spremna za bebu, ali sve do sada nije bila sigurna je li upoznala pravog muškarca. S Michaelom to osjeća. Razgovarali su o prinovi i oboje su odlučili da je vrijeme da počnu raditi na tome', započeo je u spomenutom razgovoru neimenovani izvor blizak paru.

U nastavku je otkriveno i zašto je sigurna da je Michael onaj pravi. 'Od svih muškaraca s kojima je bila povezana, on je jedini koji joj dopušta da u potpunosti bude svoja', ispričao je izvor i istaknuo kako su zaruke ostavili iza sebe, baš zato što su se posvetili proširenju obitelji.

Sve ovo potvrdila je i sama pjevačica nedavno, kada je u velikom intervjuu prvi put progovorila o tome. 'Reći ću vam da sam jako uzbuđena što ću imati djecu. Radujem se što ću biti majka. Nije li to nevjerojatno? Činjenica da možemo držati čovjeka u sebi i brinuti o njemu pa ga kasnije i održavati u životu', priznala je tada pjevačica, koja izgleda ne skriva da majčinstvo čeka s uzbuđenjem i nestrpljenjem.