JENNIFER OPET NA ČEKANJU Brad Pitt izabrao drugu

Ništa od pomirenja

Profimedia

Otkako su prije koji mjesec snimljeni kako uživaju u zajedničkom društvu, strani mediji ne prestaju brujati o novoj vezi holivudskog miljenika, 56-godišnjeg Brada Pitta, i 26 godina mlađe kolegice, glumice Alia Shawkat. Iako su im neki povjerovali kako je riječ samo o prijateljstvu, prema posljednjem pisanju magazina New Idea, više nema sumnje da se između dvojca događa nešto puno više od samog prijateljstva.

Profimedia 


Naime, kako je otkrio izvor za spomenuti medij, 30-godišnjakinja je prije nekoliko dana viđena kako ostaje na spavanju u glumčevoj kući što je dodatno potaknulo nagađanja kako Brad Pitt ponovno ljubi. 'Alia i Brad su posljednjih nekoliko tjedana doslovno nerazdvojni - njihov je odnos puno ozbiljniji nego što se možda čini', ispričao je izvor te dodao kako se dvojac zbližio kroz ljubav prema umjetnosti, a početno prijateljstvo ubrzo se pretvorilo u romansu.

Profimedia 


Inače, unatoč fotografijama na kojima su snimljeni u prisnom odnosu, par još uvijek nije potvrdio glasine o vezi, a mnogi obožavatelji nekada jednog od najomiljenijih parova u Hollywoodu, Brada Pitta i Jennifer Aniston, smatraju kako posljednja nagađanja ipak nisu istinita te da se nadaju skorašnjem i javnom pomirenju bivših supružnika.