Trudnički trbuh Jelene Karleuše začudio je mnoge

Sjaji i u drugom stanju

Instagram

Jedna od najpopularnijih regionalnih folk pjevačica, Jelena Karleuša, i u svojoj 42. godini ne prestaje oduševljavati svojom 'isklesanom' linijom, koju rado pokazuje na društvenim mrežama. Očigledno je da ova majka dviju djevojčica, 11-godišnje Atine i godinu dana mlađe Nike, koje ima u braku s nogometašom Duškom Tošićem, unatoč brojnim poslovnim i obiteljskim obvezama ima vremena brinuti o svome tijelu. Toga se nije odrekla niti u proteklim trudnoćama. Mnogi su, naime, ostali šokirani njezinim trudničkim fotografijama i snimkama na kojima ona izgleda savršeno, a trudnički se trbuh gotovo i ne primijeti. 

YouTube screenshot 

 Štoviše, Jelena je činjenicu da se i trudna nije odrekla ravnog trbuha i - unovčila. Naime, folk diva je u drugom stanju snimila reklamu u kojoj zapravo izgleda tako da mladić koji joj se 'upucava' ni ne primjeti da je trudna sve do mu sama to ne otkrije.

you tube screenshot 

U sedmom mjesecu druge trudnoće pojavila se i kao gošća tamošnjeg talk showa, u kojem je voditelj komentirao kako se rijetko koja zvijezda u tom stadiju trudnoće pojavljuje u medijima. 'To je zato što većina njih u trudnoći dobije 20 kilograma', prokomentirala je tada Jelena, čiji je trbuh i dalje izgledao - neprimjetno, a ona kao uvijek dotjerano i zategnuto. 

YouTube screenshot 

YouTube screenshot 

Podsjećamo, srpska pjevačica i sedam godina mlađi suprug, u braku su od lipnja 2008. godine, a samo tri mjeseca kasnije, na svijet je stigla njihova prva mezimica Atina. Godinu dana kasnije, kako je sama planirala, Jelena je na isti datum rodila i drugu kći, Niku, koja je starijoj sestri Atini došla kao najljepši rođendanski poklon.