Tony Cetinski: 'Radije mi stavite lisice i pošaljite me na Goli otok!'

Jednu stvar nikako neće dopustiti

Instagram

Rasprava oko cijepljenja uvijek je dizala puno prašine, a sada je pravi tornado na tu temu izazvao 50-godišnji glazbenik Tony Cetinski. Otkako je na snazi zabrana javnih okupljanja, a time i koncerata, Tony ima višak slobodnog vremena kojeg koristi da bi uzgajao povrće u svojem vrtu u Istri, ali i javljao se uživo svojim fanovima putem društvenih mreža. Danas mu je na Facebook profilu tema bila cijepljenje protiv koronavirusa, a svojim stavom da za njega cijepljenje nije opcija svrstao se uz bok nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena, najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića i saborskog zastupnika Ivana Pernara.

Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas lijepo i fino s lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu cijepite

 Svoj Facebook live nazvao je 'Cijepljenje? NE, HVALA !!!', a između ostalog je rekao: 'Uopće me više nije strah korone, već me strah kad će krenuti represija i nasilno cijepljenje onih koji se ne žele cijepiti. Tko će mene natjerati da se ja cijepim ako ja neću? Tko hoće, nek' se cijepi, nemam ništa protiv.To je najosjetljivija tema i ja jednostavno ne dam da me netko cijepi. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas lijepo i fino s lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu cijepite. Nadam se da moj Facebook neće zatvoriti zbog toga'.

Facebook Screenshot 


Kako se u nekim svjetskim medijima i opskurnim kuloarima može čuti da će cjepiva protiv koronavirusa sadržavati i sićušni nano čip koji će mjeriti temperaturu tijela i promjene koje se u njemu dešavaju, ali i pratiti kretanje ljudi, što svakako spada pod domenu teorije zavjere, Tony se ipak zbog toga upitao je li moguće da se sve ovo događa kako bi se ljude natjeralo i dovelo pod kontrolu i čipiralo. 'Možete mi ugasiti Facebook, možete me ušutkati na neko vrijeme, ali cijepiti me nećete sigurno', zaključio je.

Ognjen Maravić 

Fanovi su tijekom javljanja komentirali njegov stav. Neki se nisu slagali s njim, ali začudo, mnogi su se složili i podržali ga. Naravno, njegovu objavu podijelio je i Ivan Pernar na svom Facebooku, kazavši kako je oduševljen što je, nakon Dejana Lovrena, još jedan poznati Hrvat stao na 'njegovu stranu'.