Pobjegao iz klinike za rehabilitaciju čim je kročio u nju

Bijesan je i traži osvetu

Profimedia

Bivši suprug reality zvijezde Kourtney Kardashian, 36-godišnji mešetar nekretninama Scott Disick ponovno je podlegao svojim porocima, alkoholu i drogama, pa se dobrovoljno prijavio u luksuznu kliniku za odvikavanje u Coloradu. No tamo ga je dočekalo neugodno iznenađenje, javlja enews. Čim je kročio u ustanovu netko iz ustanove ga je fotografirao i objavio na društvenim mrežama, odakle je fotografija stigla u novine. Kako mu je privatnost jako bitna, Scotta je to toliko naljutilo da je smjesta napustio kliniku, a njegov odvjetnik Marty Singer najavio je da će Scott tužiti kliniku.

Profimedia 

Scott je službeno izjavio da razlog njegovog odlaska u kliniku nije ponovni povratak porocima, nego tuga zbog gubitka oba roditelja s kojom se ne može nositi. Američki mediji prenose kako ga je na taj potez ohrabrila 41-godišnja Kourtney nakon što je vidjela koliko se 'muči s time'. Velika je vjerojatnost da je upravo ona imala presudan utjecaj na njegovu odluku, s obzirom da su u posljednje vrijeme viđeni u prisnom druženju, zbog čega su mnogi pomislili kako Scott nije prebolio bivšu suprugu od koje se rastao prije više od četiri godine i s kojom ima troje djece, premda je sada u vezi s 15 godina mlađom manekenkom Sophiom Richie.

Story 

Naime, nedavno je Kourtney 'lajkala' staru fotografiju na kojoj se nalaze on i ona u vrlo intimnom trenutku - odnosno, dok se ljube na parkiralištu te na još jednoj na kojoj Scott Kourtney drži za stražnjicu. Iako se radi o starim fotografijama, fanovi su gotovo momentalno počeli komentirati o tome da samo mogu zamisliti kako se osjeća Scottova djevojka.