Dok mnogi jedva čekaju promjenu, Sandra Bagarić puca od sreće

Njoj ova situacija ne pada teško

Facebook

Ako je suditi prema društvenim mrežama, domaća operna pjevačica Sandra Bagarić zna kako uživati i iskoristiti ove 'izolacijske' dane. Dok mnogi jedva čekaju povratak u normalnu, ona ne krije sreću što je okružena dragim ljudima. Daleko od Zagreba, u svojoj morskoj oazi uživa u malim stvarima, što dijeli i na društvenim mrežama. 

Facebook 

Sandra Bagarić i njezin voljeni muškarac Darko Domitrović danima uživaju u suncu, moru i kavi s prijateljima. Da im spomenuto okruženje itekako godi, dokazuju i fotografije s njezinog Facebook profila, na kojima s velikim osmijehom na licu prolazi kroz ove, za mnoge teške dane. 'Kavica', napisala je uz posljednje fotografije na kojima pozira s Darkom. 

Inače, nedavno je i za Story progovorila kako se njezina obitelj osjeća i kako gledaju na cijelu ovu situaciju. Unatoč strahu koji ih je zadesio nakon potresa u Zagrebu, i tada nam je pokazala da pozitive kod nje ne nedostaje.

Arhiva 

'Pazite se, iskoristite svaki dan otkrivajući svoje i tuđe potencijale, puno iz svega ovoga možemo naučiti, smijte se očima, sada maske skrivaju naše lijepe osmijehe, ali zato oči govore, razgovor je tako moćna terapija i za onog koji govori i za onog koji zna slušati. Budite zdravi tijelom i duhom', rekla nam je tada uvijek nasmijana i pozitivna Sandra.