POLA GODINE NAKON ROĐENJA KĆERKICE Par očekuje treće dijete?

Haljina potaknula šuškanja

Profimedia

Britanska glumica, 35-godišnja Keira Knightley, poznata po ulogama u blockbusterima poput 'Pirata s Kariba' i 'Zapravo ljubav', snimljena je tijekom vikenda kako se u blizini kuće, u opuštenom izdanju, druži s obitelji i susjedima, a pažnju je pri tome najviše privukla njezina odjevna kombinacija koja je potaknula šuškanja o novoj trudnoći, samo pola godine nakon što je na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Delilah.

Profimedia 


Naime, vidno raspoložena, glumica se družila sa suprugom, 36-godišnjim glazbenikom Jamesom Rightonom i okupljenim susjedima, a široka haljina koju je na sebi nosila bila je dovoljna da u nekima izazove sumnju kako 35-godišnjakinja ispod iste skriva trudnički trbuščić. S obzirom na to da je i prethodnu trudnoću neko vrijeme skrivala od javnosti, zanimljiv izbor odjevne kombinacije bio je dovoljan da obožavatelji holivudske zvijezde posumnjaju kako bi u obitelj moglo stići i treće dijete.

Profimedia 


Inače, službene potvrde o trudnoći još uvijek nema, a osim djevojčice koju je rodila u rujnu prošle godine, Keira sa suprugom Jamesom, s kojim je u braku od 2013. godine, ima i petogodišnju kći Edie.