Zaljubljena Ivana Paris: 'Želim još djece'

Bivša supruga bivšeg mistera Dine Bubučića nastavila život

Instagam

Bivša misica, 36-godišnja Ivana Paris potvrdila je kako nimalo ne žali za brakom s bivšim misterom, dvije godine starijim Dinom Bubičićem, od kojeg se razvela prošle godine, nakon devet godina bračne plovidbe. Početkom godine na Facebooku je kratko napisala da je u vezi i otad nije otkrivala ništa više. Već su svi pomalo i zaboravili na to, ali danas, dok je na društvenim mrežama odgovarala na pitanja pratitelja, jedan ju je upitao hoće li ići s njim u šetnju. 'A ne, ne bih smjela. Dečko mi je ljubomoran', napisala je Ivana i pokrenula novi val pitanja fanova o novoj ljubavi u svom životu.

Na pitanje je li u vezi, rekla je da je 'emotivno zauzeta'. Negirala je pretpostavke kako je u pitanju slavna osoba, točnije nogometaš, ali nije željela otkriti o kome je riječ. Međutim, priznala je kako namjerava imati još djece. Djeca koju je dobila u braku s Dinom, sinove Leonida i Noela, dala su joj novi smisao životu.

'Otkako sam postala majka moj život je dobio smisao. Djeca su smisao života i želim još barem dvoje do 40-e', otkrila je.  A s obzirom da na aplikaciji za upoznavanje partnera postoji profil pod njezinim imenom, pratitelje je zanimalo traži li tako muškarca. Rekla je  kako to nije njezin profil.

Story 


Podsjetimo, bivša misica prošle godine je izjavila kako će nositi revije sve dok stane u haljine te da ne odustaje od manekenstva i piste. Sada se osvrnula na to i otkrila kako joj je draže nositi vjenčanice nego večernje haljine. 'To je zato jer si nisam mogla priuštiti vjenčanicu koju sam htjela pa sada žudim za tim', rekla je, a na pitanje kojim estetskim operacijama se podvrgnula, nije htjela odgovoriti.