Nedavno prekinula s partnericom, pa već prešla na muškarce

Nije dugo plakala

Instagram

Nedavno su u javnost 'procurile' informacije o prekidu manekenke i glumice, 27-godišnje Care Delevigne i 30-godišnje zvijezde serije 'Slatke male lažjivice', glumice Ashley Benson. Međutim, čini se da je Ashley 'ekspresno' našla novu ljubav, ovog puta muškarca, i to 30-godišnjeg repera G-Eazyja, piše People. 

Profimedia 

Glumica i glazbenik nedavno su tako 'uhvaćeni' u Los Angelesu. Par je otišao automobilom po hranu u obližnji restoran s još jednim parom, a zatim su krenuli nazad u reperovu vilu. Svjedoci tvrde kako se par se i ljubio te oboje nisu skidali velike osmijehe s lica. Inače, G-Eazy prethodno je ljubio kolegicu, pjevačicu Halsey te je govorio o velikoj i pravoj ljubavi koja je završila optužbama s obje strane. Halsey nije propuštala niti jednu priliku da javno popljuje bivšeg dečka, a posvetila mu je i dva velika hita 'You should be sad' i 'Without Me' u kojima je jasno dala do znanja da je reper imao problema s drogom, alkoholom, ali i emocijama. Također, ranije je otkrila i kako ju je i varao. 

Profimedia 

S druge strane, Ashley i njezina bivša djevojka potaknule su glasine da su u ljubavnoj vezi 2018. godine nakon što su se ljubile u zračnoj luci u Londonu, a vezu su potvrdile godinu dana kasnije, a u kolovozu prošle godine stale su pred oltar. Obje su bile odjevene u crno, a Ashley je nosila buket. Proslavu vjenčanja nisu organizirale, već su se uputile u hotelsku sobu kako bi proslavile svoj prvi dan kao supruga i supruga. Međutim, neimenovani izvor blizak djevojkama potvrdio je nedavno za magazin People šuškanja kako je njihova ljubav doživjela krah. 'Cara i Ashley i prije su imale uspone i padove, ali ovaj put je zaista gotovo', rekao je, navodeći kako je prekid uslijedio samo nekoliko dana nakon što su Cara i Ashley udomile dva psića koji su boravili s njima u karanteni. Glasine kako postoje nevolje u njihovom raju potakla je krajem prošle godine sama Cara kada se požalila svojim pratiteljima na Twitteru kako se razočarala u žene.