Ivi Šarić ne prestaju pristizati čestitke

Sretna je do neba

Instagram

Nekadašnjoj manekenki i Miss Universe, 31-godišnjoj Ivi Šarić, javnosti poznatoj i kao bivšoj supruzi 39-godišnjeg Jerka Leke, jednog od nekada najpoznatijih hrvatskih nogometnih reprezentativaca, danas nije silazio osmijeh s lica. Naime, njezin sin Leon slavio je svoj šesti rođendan u društvu svog osmogodišnjeg brata Carlosa, obitelji i prijatelja koji su se sada, nakon popuštanja mjera, mogli slobodno okupiti i učiniti Leonu ovaj dan posebnim i nezaboravnim.

Instagram screenshot 

Iva je djelić vesele atmosfere s proslave podijelila s pratiteljima na Instagramu, a preko majčinog Instagram storyja Leonu su puno čestitki i najljepših želja uputili njegova rodbina, kumovi i prijatelji koji im se nisu mogli pridružiti na slavlju.

Podsjetimo, Iva i Jerko razveli su se 2018. godine, a u javnosti nisu govorili o razlozima. U razgovoru za Story prije više od dvije godine Iva je objasnila i zašto. 'O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena. Jerko i ja proveli smo devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina te radi njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo javno o našim privatnim stvarima', rekla je.

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

a